Újabb információk a Miskolc közelében történt halálos balesetről

Megosztás

Hétfőn az M30-as autópálya 24-es kilométerénél tragikus végkimenetelű motoros baleset történt, amivel kapcsolatban új információk jutottak szerkesztőségünk birtokába.

Értesüléseink szerint a baleset áldozata K. Csaba, egy BMW motorkerékpárral hajtott az autópályán, amikor elveszítette uralmát a jármű felett és nagy sebességgel a szalagkorlátnak csapódott.

A baleset olyan súlyos volt, hogy a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni a férfi életét. 

Az interneten kering egy videofelvétel is, amelyen maga a baleset látható. A képsorokból megállapítható, hogy a motoros hosszú métereken keresztül sodródott a szalagkorlát mentén, annak feltehetően többször is nekicsapódva, végül a jármű kigyulladva állt meg az úttest jobb oldalán. Az is kiderül az anyagból, hogy a balesetnek más érintettje nem volt.

A videót ide kattintva tekinthetik meg.

Az M30-as autópálya ezen szakasza gyakran hangos a csúcssebességgel, esetenként 200 km/h feletti tempóban száguldó motorosok teszteléseitől, sőt a környéken már nem először történt tragikus baleset kétkerekű járművel. A lehajtó  kistokaji körforgalmánál és az Auchanhoz közeli vasúti felüljárónál is található olyan emlékhely, amely életét vesztett motorosnak készült.

Az autópálya miskolci lehajtójához közel egyébként nemrégiben egy másik tragédia is történt: egy kamion a rakományát a leállósávban igazgató munkást sodort el, aki a helyszínen belehalt a balesetbe. 

Kapcsolódó cikkek