Partnerkeresőn megismert áldozatát öt napon át fogva tartotta és ütötte-verte

Megosztás

Ez a történet talán arra is az egyik bizonyíték, hogy miért nem szabad első látásra megbízni az interneten megismert, korábban számunkra teljesen ismeretlen emberekben.

Miután megismerkedtek a Bumble társkereső applikációban, Zachary Kent Mills december 24-én Houston körzetében elment a hölgyért az autójával, majd visszahajtottak a férfi lakására. Az áldozat később a rendőrségnek azt mondta, hogy a férfi azonnal szexuális kapcsolatot akart létesíteni vele.

Miután ezt megtagadta, Mills bántalmazni kezdte őt, és nem engedte el a lakásból. A CNN által megszerzett tanúvallomás szerint a férfi ököllel verte, megharapta a nyakán, az arcán, majd egy csavarhúzó nyelével ütlegelte. Az áldozat a rendőrökkel azt közölte, hogy öt napig volt Mills foglya, aki sem ételt, sem italt nem adott neki.

Végül december 29-én a hölgynek sikerült kimenekülnie a lakásból, amikor Mills elment otthonról. A vádirat szerint az áldozaton súlyos sérülések, harapások és vágások nyomai voltak. A hölgy a számítógépes adatbázisban lévő jogosítványkép alapján tudta azonosítani a tettest, akit letartóztattak. De később 50 ezer dollár óvadék letétele után szabadon engedték, viszont lakáselhagyási tilalmat szabtak ki rá. A következő meghallgatás márciusban lesz. (via Hvg)

Kapcsolódó cikkek