A kormánypárti HírTV-n már ott tartanak, hogy hadat kellene üzenni az Egyesült Államoknak – videó

Megosztás

A fideszes megmondóemberek pontosan tudják, hogy valójában Amerika robbantotta fel a gázvezetéket és ez felér egy hadüzenettel. Ne feledjük, hogy ugyanez a kormánypárti csatorna volt az, ahol az orosz-ukrán háború kitörése előtti napokban is azt mondták Bayer Zsolttal az élen, hogy “Oroszország nem támadja meg Ukrajnát, ezt a hülye is tudja.” Most is rendkívül jólértesültek.

Bencsik András, a Demokrata lovagkereszttel kitüntetett főszerkesztője, a Békemenet egyik főszervezője a Hír TV-n a szarajevói merénylethez, Pearl Harborhöz, illetve a kassai bombázáshoz hasonlította a Balti-tengeren kilyukadt olajvezetékeket, aminek közelében a szivárgás előtt egyébként orosz hadihajókat figyeltek meg.

Bencsik a volt lengyel külügyminiszter, Radoslaw Sikorski kétértelmű bejegyzésére utalva elmondta, hogy szerinte az amerikaiak robbantották fel az Északi Áramlat vezetékeit.

Ezt úgy hívják, hogy hadüzenet. Az Amerikai Egyesült Államok megtámadta az Európai Uniót. Ez ilyen egyszerű. Miközben püföli Oroszországot Ukrajnában, most úgy döntött egy merész fordulattal, hogy megtámadja az Európai Uniót is, és olyan kárt okozott neki, aminek a következményét föl se tudjuk fogni. Normális esetben ilyenkor az Európai Unió azt mondja, hogy… de nincs ugye hadserege, csak országok vannak, és azoknak a vezetői egy sajátságos lelkiállapotban vannak. Azt kellene válaszolni, hogy felvesszük a kesztyűt, és mi pedig hadba lépünk Amerikával szemben. Ez ugyanis nem baráti tűz volt. Ez egy gonoszul eltervezett és profin végrehajtott szabotázsakció volt. Abból a célból, hogy a kevés gázvezeték, ami Oroszország felől érkezi Európába, ne működhessen.

900 méter átmérőjű körben bugyog fel a gáz az Északi Áramlat újabb szivárgásánál – HÍR TV

900 méter átmérőjű körben bugyog fel a gáz az Északi Áramlat újabb szivárgásánál. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket. Kövessenek minket közösségi felületeinken! ► Facebookon: https://www.facebook.com/hirtv/ ► Honlapunkon: https://hirtv.hu/ ► Instagramon: https://www.instagram.com/hirtv_official/ ► TikTok-on: https://www.tiktok.com/@hirtv_official?lang=hu-HU

(via 444.hu)

Kapcsolódó cikkek