Ezeken a helyeken számítsunk munkavégzésre a megyei utakon

Megosztás

Rövid- és hosszútávú lezárások is zajlanak felújítások és egyéb munkavégzés miatt.

Az Útinform tájékoztatása szerint Fegyvernek belterületén, a 128-as km-nél új csomópontot építenek, félpályás lezárásra készüljenek.

31-es főúton felújítási munkák miatt készüljenek félpályás korlátozásra a Jászberény és Szentmártonkáta közötti szakaszon. A több hónapig tartó munka során helyenként a fél útpályát lezárják az 54-es és a 69-es km között. 

46-os főúton, Törökszentmiklós átkelési szakaszán, a Kossuth Lajos utcában burkolatfelújítás miatt félpályás korlátozásra készüljenek. A Hunyadi tér és a Dózsa György utca között nappal jelzőőr, éjjel jelzőlámpa irányít.

Törökszentmiklós és a túrkevei elágazás közötti szakaszt is felújítják. A 2-es és a 13-as km között több szakaszon is jelzőlámpás forgalomirányításra készüljenek.

Mezőtúr átkelési szakaszán felújítási munkákat végeznek, ezért két szakaszon is félpályás korlátozást vezettek be. Az őszig tartó munkák során a Miklósi úton lévő vasúti átjáró és a Flóra tér közötti Puskin utcában, valamint a Kossuth tér és a település határa közötti szakaszon is megváltozott a forgalmi rend.  (24-25 és 27-28 km)

Kapcsolódó cikkek