Vádat emeltek a férfira, aki a Tisza-híd alatt súlyosan bántalmazta a barátnőjét

Megosztás

A Szolnoki Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat azzal a kabai férfivel szemben, aki Szolnokon, a Tisza-híd alatt féltékenysége miatt olyan súlyosan megverte a barátnőjét, hogy annak könyöke és válla is eltört.

A vádirat szerint a 24 éves román állampolgárságú, Kabán élő férfi 2021 áprilisában Szolnokon a Tisza-híd alatti részen féltékenységéből fakadóan összeveszett a barátnőjével, akit többször megrúgott, hajánál fogva rángatott és a földre lökött. A férfi barátnője a bántalmazás következtében több súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérülést is szenvedett, eltört a bal könyöke, a bal válla, ezeken kívül több zúzódás is keletkezett a száján, fején, kezén és könyökén.

A férfi a bántalmazást csak azután hagyta abba, miután a barátnője segítséget kért egy arra futó személytől.

A járási ügyészség a korábban már erőszakos bűncselekmény miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt férfivel szemben letöltendő börtönbüntetés kiszabására és közügyek gyakorlásától eltiltásra, valamint a vele szemben korábban kiszabott, végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés elrendelésére tett indítványt. Az ügyben a Szolnoki Járásbíróság dönt, közölte dr. Ocsovai Ágnes, főügyészségi ügyész, helyettes sajtószóvivő (Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség).

Kapcsolódó cikkek