Megint kisgyerekekkel kampányolt Orbán Viktor – videó

Megosztás

Négy éve ugyanezen okból több százezres bírságot szabtak ki a miniszterelnökre, de ismét bevetette ezt a fegyvert. Az a kampányvideó külön érdekessége, amikor az egyik dolgozó hölgy az őt megölelő Orbán Viktornak óriási mosollyal azt mondja, már nem élt hiába. Lelke rajta.

Orbán Viktor ezúttal egy olyan óvodába látogatott, amit a Bajnai-kormány bezáratott. Ez a videóban erősen kiemelésre is kerül. Igaz, utána az Orbán-kormány alatt is 11 éven át zárva volt az óvoda, de most a választások előtt pont kinyitott.

Hiába kapott négy éve a Nemzeti Választási Bizottságtól pontosan ezért 345 ezer forintos bírságot Orbán Viktor, a miniszterelnök ennek ellenére újra gyerekekkel kampányol hétfői videójának tanúsága szerint. Orbán a videóban egy olyan acsalagi óvodába látogatott el, amit a Bajnai-kormány záratott be.

Orbán nem üres kézzel ment az oviba és ha már ajándékokat vitt, nem hazudtolta meg magát: vitt magával egy labdát, valamint egy felállítható kaput is. „Ha van gyerek, van jövő. Nincs gyerek, nincs jövő. Se a családnak, sem az országnak” – foglalta össze velősen Orbán véleményét, majd kezet fogott a gyerekekkel is. Azonban az óvónénire nagyobb hatással volt, mint a kicsikre: „már nem éltem hiába” – jegyezte meg, miután találkozott Orbánnal. (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek