A szolnoki vasútállomáson vette ki az alvó férfi zsebéből telefonját, majd amatőr módon lebuktatta magát

Megosztás

Furcsa eset, nem éppen vaslogikáról árulkodik. A szolnoki vasútállomás várójában szenderedett el egy férfi, akinek kilopták a mobilját a zsebéből. Az elkövető azonban a közelben elkezdett ismerkedni a készülékkel, ezzel pedig magára vonta a figyelmet.

Szolnokon, a vasútállomás várójában alvó férfi zsebéből vett ki egy mobiltelefont ismeretlen személy 2022. január 21-én 21 óra 45 perc körül, majd távozott. A sértett személy amikor észlelte, hogy valaki eltulajdonította a mobilját, jelezte a vasútőröknek, majd a helyszínre érkező rendőrjárőröknek is. 

A helyszíni adatgyűjtés során a rendőrök igazoltattak egy férfit, aki a vasútállomás előtt állva egy telefont nyomogatott. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy az eszköz azonos a váróteremből eltulajdonított készülékkel, ezért a rendőrök a férfit elfogták és a Szolnoki Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a mobiltelefont lefoglalták, majd a sértett részére visszaadták. A hatóság – a gyanúsítotti kihallgatást követően – a jogsértő személy őrizetbe vételéről határozott.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. (Police.hu)

Kapcsolódó cikkek