Halálos motoros baleset Martfűnél, a frontális karambolt nem élhette túl a férfi

Megosztás

A motoros tért át a szembejövő sávba és ott csattant egy szabályosan közlekedő személygépkocsival. Mentőhelikopterrel szállították kórházba, de elhunyt.

Személyi sérüléses baleset történt 2022. július 16-án, 12 óra körüli időben Martfű külterületén. Egy 57 éves hódmezővásárhelyi lakos motorkerékpárral közlekedett Martfű felől Rákócziújfalu irányába, amikor haladása során egy útkanyarulatban áttért a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ahol frontálisan összeütközött az ott közlekedő 39 éves rákóczifalvai lakos által vezetett személygépkocsival.

A helyszínre mentőhelikopter érkezett, amely a súlyos sérüléseket elszenvedő motorost a szolnoki Hetényi Géza Kórházba szállította, ahol később a férfi életét vesztette. A személygépkocsiban utazó két személy – az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint – könnyű sérüléseket szenvedtek.

A rendőrség kéri a közlekedésben résztvevő járművek vezetőit, hogy a KRESZ szabályainak megfelelően, a sebességhatárokat betartva, óvatosan és körültekintően vezessenek!

“…hogy mindenki hazaérjen!” (Police.hu)

Kapcsolódó cikkek