Aktívan és ingyen osztogatják a Jász-Nagykun-Szolnok megyei fideszesek a jegyeket Mága Zoltán koncertjére

Megosztás

Csak a szokásos, néhány százmillió egy-egy művész zsebébe Orbánéktól és máris megvan a nemzeti öntudat. Mága Zoltánnal sem bánik szűkmarkúan a Fidesz, most éppen megyénk kormánypárti “fontos emberei” igyekeznek garantálni a telt házat. Ki fizette a számlát? A kérdés jó, de költői…

Mága Zoltán újévi koncertjére szóló ingyenjegyek százaival kampányolnak fideszes képviselők – írja Hadházy Ákos a Facebookon. Pócs János, Kállai Mária (plusz a szolnoki polgármester, Szalay Ferenc), Németh Zsolt és még ki tudja hányan csaptak fel koncertszervezőnek az újévi délutáni koncertre. Azt nem tudni, hogy ki fizeti a jegyeket, a megfogalmazások szerint “Mágával közösen” ajánlották fel a művészi élményt.

Mindenesetre a művész úrtól nem idegen a hatalom melletti masszív kampányolás, pláne, hogy igen kifizetődő is: a 2019-es önkormányzati választások előtt 100 koncertet adott, amit a kormány 350 millióval (koncertenként 3,5 millió) honorált meg. A koncerteken pedig véletlenül mindig felszólalhattak fideszes politikusok (https://24.hu/…/10/04/maga-zoltan-miskolc-kampany-fidesz/)

A 2019-es önkormányzati választásokon mondjuk nem volt nagyon sikeres ez a kampány, reméljük, 2022-ben sem a Mága Zoltán szívéhez és pénztárcájához közel álló párt fog nyerni. Önöknek pedig azt javaslom keressenek más szórakozást és nem csak azért, mert a Fidesz a jelek szerint már felvásárolta az összes jegyet a holnapi koncertre.

Kapcsolódó cikkek