Jogtalanul használt zene miatt letiltotta a Facebook a Fidesz-kongresszusról készült videót

Megosztás

Az esetet Hadházy Ákos képviselő szúrta ki: a Roxette együttes “Listen to Your Heart” dala hangzott el a jogtulajdonos engedélye nélkül.

“A Facebook letiltotta a Fidesz kongresszusról készült propagandavideóját, mert a Roxette együttes “Listen to Your Heart” dala a jogtulajdonos engedélye nélkül hangzott el” – számolt be legújabb posztjában Hadházy Ákos.

Mint a képviselő írta: a posztnak már csak a hűlt helye látszik. “A HírTV monstre 5,5 órás (!) közetítéséből pedig levették a hangsávot azokban a percekben amikor a lopott számot játszották engedély nélkül (az Origo viszont nem cserélte ki az új videóra a közvetítést, ezért azon meg tudom mutatni, hogy milyen zene szól ott, ahol a HíTV “hanghibája” kezdődik” – írta Hadházy, mellékelve a videót.

“A kis eredmény is eredmény, végre kis következménye volt egy fideszes lopásnak, mégha “csak” szellemi tulajdon lopásáról volt is szó. De karácsonykor örülünk az egészen kicsi jó híreknek is” – tette hozzá a politikus. Íme, a teljes poszt a mellékletekkel:

Fotó: HírTv / Hadházy Ákos Facebook

Kapcsolódó cikkek