A Fidesz szerint minden tökéletes, miközben Jász-Nagykun-Szolnok megyében ilyen közutakon is kell járni

Megosztás

A kongresszuson fantasztikus beszédek hangzottak el, ebben az országban valahogy kormányzati szemszögből minden kitűnő és tökéletes, kivéve az ellenzéket. De akkor mi a helyzet az évtizedek óta teljesen elhanyagolt közutakkal és településekkel?

A vidéknek nem csak szavakban lenne szüksége támogatásra és fejlesztésre, hanem tettekben is. Ideje lenne, ha a kormánypárti képviselők is megdolgoznának a pénzükért és nem hagynának például ilyen állapotú utakat. Az egyik szolnoki Facebook-csoportban bukkantunk a következő írásra, szó szerint idézzük:

“Mi itt Szolnokon szolidárisak vagyunk a nem szolnokiakkal, vagyis ha lehet így mondani, a vidékiekkel. Például a megye távoli részén élő nagyivániakkal, akik a képen látható úton kénytelenek közlekedni. A fotó a Márki-Zay Péter támogatói oldalon jelent meg. Ahogy a posztoló írta: “Kb 7 km hosszan ilyen úton kell bezötyögni egy településre, ahol több mint 1000 ember él, ez a település nem titok, Nagyivàn. Szégyen, hogy ilyen útjaink is vannak és nem is kevés.”

A térség országgyűlési képviselője Kipcsakisztán fideszes kazak fenoménja, a pödör bajszú F. Kovács Sándor elvtárs. Ez a derék fideszes szolga minden bizonnyal régen járhatott már erre. Ahogy a Kisújszállás-Ecsegfalva közötti úton is, ami szintén úgy néz ki, mintha aknatámadás érte volna. Ezek a fideszesek aztán tényleg megdolgoznak a pénzü(n)kért. Ja, nem.”

Lehet, hogy egy kép erről: út
Igen, ez egy közút a megyében, nem vicc

Kapcsolódó cikkek