Kállai Mária szerint az aláírásokkal állították meg Karácsonyt

Megosztás

A fideszes képviselő szerint annyira sikeres a gyurcsányozós petíciójuk, hogy emiatt lépett vissza Karácsony Gergely a miniszterelnök-jelöltségtől és ha ilyen ügyesek maradnak, Gyurcsányt is kiiktatják a képletből. Fantasztikus magyarázat.

A közösségi médiában maga Kállai Mária adott hírt erről. Ez valami csodatevő petíció lehet.

Lehet, hogy egy kép erről: , szöveg, amely így szól: „Az aláírásaitoknak köszönhetően Karácsony Gergelyt már megállítottuk! Köszönjük, Folytatjuk...! Stop Gyurcsány!”

A hozzászólásokban azonban alaposan oltani kezdték a képviselőnőt, a teljesség igénye nélkül csak kettőt idéznénk.

“Kedves Mária!!!….maga annyira sötét…..h éjjel a kutya is maga mellé harapna a sötétben!!!.🤣🤣🤣….max a börtönt nyerik meg!!!😉😉..10 évük volt!!!…eddig csak loptak …csaltak …hazudtak!!!…nagy NULLA AZ EGÉSZSÉGÜGY,A GAZDASÁG,A FIDESZ A MAGYAR NÉP LEGNAGYOBB ELLENSÉGE!!!😎😎….SZERINTEM…TAKARODÓ VAN HAZA!!…ELÉG VOLT A SOK HAZUGSÁGBÓL …A RABSZOLGATARTÓ URALMUKBÓL!!😉😉😎😎

“Szerintem egyenesen tiltsátok be a választásokat is, hiszen ha egy perui láma indulna az enyveskezű felcsúti szotyolás gnómod ellen, akkor az is Gyurcsány/Brüsszel/Soros embere, bocs lámája lenne. Konkrétan bárki… Minek ez a színjáték? Minek elaprózni, tehát egyáltalán: minek szabad választás? Mariska tudom, hogy a korod alapján nosztalgiával gondolsz Kádár elvtársra.”

Kapcsolódó cikkek