Feldarabolta vőlegényét a jászladányi Szilvia – beismerte tettét

Megosztás

Bár így sem elfogadható, amit tett, a további tények ismeretében mégis jobban megértjük. Igaz, a szakítás valószínűleg jobb megoldás lett volna.

Bevallotta borzalmas tettét az a jászladányi nő, aki szakítás helyett elvágta vőlegénye torkát Bécsben, majd feldarabolta, és bőröndbe csomagolva hazaküldte anyjának a testrészeket. Szilviának édesanyja segített eltüntetni a darabokat, az asszony elárulta: ő is bűnös.

Míg P. Szilvia vezetőszáron, hatósági kísérettel, a börtönből, addig édesanyja, Andrea kiskosztümben, ideges arccal érkezett a bíróságra pénteken. Itt kellett ugyanis felelniük hátborzongató tetteik miatt, melyekről korábban a Bors is írt.

Szilvia egykor Bécsben élt akkori kedvesével, a tunéziai A. K.-val, azonban mellette egy magyar férfivel, Botonddal is kapcsolatot tartott. Az asszony sokáig hezitált a két férfi között, míg végül A. F. mellett döntött, a férfi csakhamar el is jegyezte őt, kezdetben pedig a tenyerén hordozta: eltartotta, elhalmozta minden jóval. A csodás élet azonban hamarosan pokollá vált Szilvi számára, mivel A. F. betegesen féltékeny volt, uralkodott az asszonyon, akit bántalmazott is, és a kábítószerre is rászoktatta. Szilvia már menekült a férfitől, vissza akart térni magyar szerelméhez.

Szilvia elismerte a gyilkosságot, de több vádpontot is tagad © Bors

Szakítani viszont nem mert, így elhatározta: megöli tunéziai kedvesét. Egyik nap ezért, miután mindketten bedrogoztak, és a férfi megpróbálta megerőszakolni,

SZILVIA KÉST RÁNTOTT, ÉS EGYSZER TORKON, AZTÁN MELLBE SZÚRTA A. F.-T, VÉGÜL PEDIG ELVÁGTA A TORKÁT, A TESTÉT PEDIG FELDARABOLTA, MAJD BŐRÖNDBE TETTE, ÉS ELKÜLDTE BÉCSBŐL JÁSZLADÁNYI ANYUKÁJÁHOZ, ANDREÁHOZ.

A két nő ezután zsákba pakolta és savval öntötte le a testrészeket, amiket eltüntetni mégsem tudtak, azt ugyanis pár kiskamasz megtalálta. Szilvia azóta is börtönben van, előkészítő tárgyalásán pedig elismerte, hogy gyilkolt, mégsem mondott le a tárgyalásról:
– BŰNÖSSÉGEM ELISMEREM, DE EGYES PONTOKKAL NEM ÉRTEK EGYET, KÉREM A TÁRGYALÁS
MEGTARTÁSÁT
– indokolta halkan a nő. Szilvit ugyanis azzal is vádolják, hogy a gyilkosság
után meglopta az alvilági kapcsolatokkal rendelkező férfit, ezt azonban határozottan tagadja.

Anyja, Andrea is elismert mindent, ő még tárgyalásáról is szó nélkül lemondott volna, de a bíró neki ezt nem engedte meg, mivel a szakértő vélemények szerint nem bizonyos, hogy az ügyet érintően teljesen beszámítható. Az aggódó édesanya elmondta, félti lányát.
– NAGYON SAJNÁLOM, AMI A FÉRFIVEL TÖRTÉNT, DE MAI NAPIG FENYEGETÉSEKET KAPUNK TUNÉZIÁBÓL– mondta a Borsnak az asszony, hozzátéve, hogy a pénzt nem a lánya lopta el.

– Tartjuk a kapcsolatot a lányommal, látogatom, tartom benne a lelket, nehéz neki. Amit tett, megtette, és természetesen tudom, hogy aki ilyet elkövet, bűnhődnie kell, de sok pontban nem egyeznek a vádak a valósággal, sokkal árnyaltabb a történet – szögezte le. (Borsonline.hu)

Kapcsolódó cikkek