Templomi perselyekből lopott a 21 éves férfi

Megosztás

A rendőrök pár órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, aki a jászfényszarui templom három perselyéből eltulajdonította a készpénzt. Egy 21 éves férfit kihallgattak gyanúsítottként, és őrizetbe vették – írja a police.hu.

Ismeretlen személy 2021. augusztus 24-én a kora reggeli órákban bement a jászfényszarui Mindenszentek Római Katolikus Templomba, majd a lezárt szentélybe bejutott és az ott elhelyezett, három lezárt perselyt feltörte, és a bennük tárolt pénzt eltulajdonította.

A rendőrök az adatgyűjtés során pár órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, és előállítottak a Jászberényi Rendőrkapitányságra egy jászfényszarui lakost. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a férfit. Az eljárás során a rendőrök megállapították, hogy a 21 éves jogsértő megalapozottan gyanúsítható több, Jászfényszarun korábban elkövetett gépkocsifeltöréssel és lopással is. A hatóság a férfi őrizetbe vételéről határozott.

A Jászberényi Rendőrkapitányság lopás bűntett, valamint többrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Kapcsolódó cikkek