Lesz-e ellenzéki előválasztási vita Szolnokon?

Megosztás

A Partizán májusban támogatói kampányt indított, hogy az ellenzéki előválasztás során legalább 30 választókerületben képviselőjelölti vitát rendezhessen – írják közleményükben. A kampány sikeres volt, ezért örömmel jelentik be, hogy szeptember 6. és 25. között minden harmadik választókerületben, azaz 32 OEVK egyéni jelöltjeinek részvételével élő közönség előtt vitákat fognak tartani Budapesten és szerte az országban. Az Országos Előválasztási Bizottsággal kötött megállapodásunk alapján az összes, 400 érvényes ajánlást összegyűjtő jelölt részvételével szervezzük meg az eseményeket.

A 32 választókerületről készült listában ugyanakkor nem találunk Jász-Nagykun-Szolnok megyei körzetet, így a Partizán a megyénkben nem fog előválasztási vitákat szervezni.

Az egyéni választókerületi viták mellett a Partizán két miniszterelnök-jelölti vita megszervezésére is vállalkozik. Az előválasztás első fordulójában szeptember 18-án biztosítunk lehetőséget a miniszterelnök-jelölteknek – azoknak, akik sikeresen összegyűjtötték a szükséges 20.000 ajánlást -, hogy élő közönség előtt ismertessék elképzeléseiket Magyarország jövőjéről. Amennyiben a miniszterelnök-jelölti előválasztás során második fordulóra is szükség van, úgy október 8-ra újabb vitát szervezünk a végső döntés meghozatalának segítése érdekében.

Kapcsolódó cikkek