Mélység: Kiakadt a fideszes képviselő, mert a Momentum elnöke gratulálni merészelt Milák Kristóf aranyérméhez

Megosztás

Budai Gyulának már számos alkalommal voltak rendkívül “érdekes” megnyilatkozásai, most azonban legutóbbi Facebook-posztjával komoly mélységbe jutott. Van rajta sapka, nincs rajta sapka esete, amivel káromkodások közepette betámadta Fekete-Győr Andrást.

Dühös Facebook-poszttal jelentkezett szerdán Budai Gyula fideszes országgyűlési képviselő, miután a Momentum elnöke, Fekete-Győr András gratulált az úszó Milák Kristóf aranyérméhez, amelyet a tokiói olimpián szerzett.

“Bármilyen eszközzel”… – gondolta magában Budai Gyula

Budai azzal kezdte bejegyzését, hogy

Ez már a legalja az ellenzéknek! Persze azt eddig is tudtuk, hogy Fekete-Győr Andrásnak elég vastag bőr van az arcán, de amit Milák Kristóf olimpiai aranyérmét követően csinált, az már minden képzeletet túlszárnyal”.

Ezután úgy folytatta, hogy „az olimpiagyilkos pártocska elnöke, aki mindent megtett azért, hogy Budapest ne rendezhessen olimpiát, a Facebookon örvendezett a második magyar aranyérmek!”

Budai úgy vélekedett, hogy a kaméleon Fekete-Győrhöz képest színtelen része a nagyvilágnak, aki „ugyanezt játszotta el a budapesti foci Eb-n is.” Szerinte Fekete-Győr „mindenféle sz*rnak elmondta a magyar focit, majd ezek után ott páváskodott a Puskás Arénában a nemzeti válogatott mérkőzésein, és eljátszotta, hogy ő mekkora magyar drukker!”

A fideszes képviselő ezután kijelentette, „Fekete-Győr és pártja, a Momentum, és a teljes ellenzék zsigerből gyűlölik a magyar sportot!”

Budai Gyula hozzátette, hogy Fekete-Győr csak eljátssza „a nagy magyart” Milák Kristóf aranyérme miatt. Majd azzal zárta a gondolatmenetet, hogy „na, elmentek a p.csába!” (Hvg.hu)

Kapcsolódó cikkek