Ezt a szolnoki akciót nem szabad kihagynunk

Megosztás

Ahhoz már hozzászoktunk, hogy október közepén már simán mikulási és karácsonyi akciókba botolhatunk, de a szolnoki csokimikulással kapcsolatos akciót bizonyára kár lenne kihagyni. Egy vagyont spórolhatunk.

Jelen esetben 60 forintot egy 1200 forintos termékből, amit nyugodtan nevezhetünk ismét aranyárnak. Miskolczi László fotóján nagyjából kijön azért a méret, ne valami óriásmikulást képzeljünk el, hanem egy kicsi aranyosat. Az ára már kevésbé aranyos. Igen, tudjuk, a márka valóban rendkívül nagy csáberő jelen esetben, de alighanem ezen is lemérhetjük, hova süllyedt a fizetésünk az európai átlaghoz képest.

Máris volt olyan hozzászóló, aki csak annyit közölt, hogy ennyi pénzért ott is marad a polcon a termék. Egy kispénzű jászkunsági családnak szinte megfizethetetlen pénzbe kerülne ez a kis csekélység, de ennél is lényegesebb, hogy a kihagyhatatlan akció keretében képesek lennének 60 forintot engedni az árból, ami barátok között is a termék teljes árának 5%-a. A súlya pedig 70 gramm. Az arányokat pedig így jobban érezhetjük:

Akcióra fel, spórolhatunk 60 forintot.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek