Óriási karambol Szolnok mellett

Megosztás

Mentőautó és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, a kép alapján is látható, hogy hatalmas csattanás történt a “kutyagyárnál”.

Teljesen beállt a sor vasárnap késő délután Szolnoknál, ezúttal nem egyszerű közlekedés dugó volt az oka, hanem egy látványra is hatalmas baleset. Információink szerint a két gépjárműben összesen hatan ültek, mindenki megsérült, néhányan súlyosan. Egy emberért a mentőhelikopter érkezett a helyszínre, életveszélyes állapotban van.

A csattanás a “kutyagyárnál” történt, az elkerülőn, ami az év 365 napján kifejezetten balesetveszélyes útszakasz, évtizedekkel ezelőtt is “elszállós kanyarnak” nevezték, de leginkább a beláthatatlan kanyarban előzés és a betorkolló út okoz problémát. A Sassy kanyarból jelentős sebességkorlátozó tábla vezeti ki az autóst. Az a csoda, hogy korábban nem volt ott baleset, amíg a napraforgó állt. A kutyagyártól kikanyarodni a főútra félelmetes volt, mert semmit nem lehetett látni.

Ezt Csabán kívül minden helyben közlekedő is megerősíti, nagyon veszélyes, hogy rengetegen a beláthatatlan kanyarban előzik a sebességkorlátozást betartókat, a mostani baleset okáról nincsenek még előzetes vizsgálati adataink sem. A fiatalabb korosztály számára érdemes tudni, hogy évtizedekkel ezelőtt működött Szolnokon egy úgynevezett “Kutyagyár”, ami állati fehérje feldolgozásával foglalkozott és “megfelelő” szélirány esetén nem éppen kellemes szagot terjesztett a város felé. Kép: Konczi Lívia

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek