Dílerek kergették halálba a 25 éves fiatalt Újszászon?

Megosztás

Október első napjaiban tűnt el egy 25 éves újszászi férfi, Oláh Richárd. A családja és a rendőrség is mindent megmozgatott annak érdekében, hogy megtalálják a fiatalt, de tragikus hírrel kellett szembenézniük: Ricsi öngyilkos lett, már nem tudták megmenteni az életét.

Nem beszámítható állapotban hagyta el otthonát október 6-án, vasárnap, öngyilkossággal fenyegetőzött.

Az aktív keresőcsapatok, keresőkutyák ellenére nem találták, majd az elmúlt napokban derült ki, hogy a férfi sajnos beváltotta az ígéretét: saját kezűleg vetett véget az életének, felakasztotta magát a padláson.

„Szavakba nem tudom önteni a gondolataim, elmentél… Most átéljük fájdalmadnak a töredékét, amit te éreztél. Nem írok mást, mert jelenleg megállt a világ. Remélem nyugovóra térsz, és többé nem szenvedsz” – írta meg gondolatait az összetört lánytestvére.

A Ripost beszámol róla, hogy az elhunyt férfi unokatestvére hadat üzent a helyi dílereknek. Ricsi búcsúlevelet is hagyott, ebben leírta azok nevét, akik miatt szenvedett, mert sanyargatták az életét, aminek következtében felakasztotta magát.

„ (…) azoknak az életét most mi is sanyargatni fogjuk, elég szépen” – üzent az unokatestvér.

Képünk illusztráció.

Kép: Kék Vonal

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek