Gimnazista lányok apró figyelmességekkel tették széppé a járókelők napját Szolnokon

Megosztás

Az utóbbi időszakban leginkább a negatívumok aratnak Szolnokon és az egész országban, éppen ezért is kirívó egy-egy ilyen eset, amikor csupa jószív emberekkel hoz össze a sors, akár munkába menet, vagy onnan hazafelé. Egy kis figyelmességgel, jósággal sok lakos napját lehet szebbé varázsolni. Köszönet a szolnoki gimnazista fiataloknak!

Futótűzként terjed a híre a helyi csoportban, hogy pénteken milyen apró kis meglepetéseket osztogattak barátságos tizenéves lányok városszerte, illetve hagytak különböző helyeken felvidító, pozitív üzeneteket, néha egy-egy cukorkával együtt.

Hajnalka napját azonnal sikerült is szebbé tenni. Ugye, milyen kevés is elég hozzá legtöbbször? Hajnalka is úgy gondolta, ezt le kell írnia, hogy mindenki tudjon róla. Gyorsan rájött, hogy sok sorstársa akad, akik hasonlóan örültek a kis meglepetésnek. Munkából jövet, a buszpályaudvarral szembeni buszmegállóban fiatal gimnazista lányok csillogó szemmel, barátságos mosollyal, kis cetliket osztogattak az embereknek.

A hölgy ezt a 2 üzenetet kapta, amit az alábbi képen mellékelve meg is mutatunk. Hajnalka köszönetet szeretne mondani az interneten keresztül is ismeretlen jótevőinek ezért a cselekedetért. Boldoggá tették a napját és mint gyorsan kiderült, nem is csak az övét. Történik még kellemes meglepetés Szolnokon is!

A színtiszta jóindulat láttán végképp ne vegyük észre az apróbb helyesírási hibát

Mások is kaptak ilyen meglepetést.

Azóta kiderült, hogy ezek a fiatalok a “72 óra kompromisszum nélkül” programon vettek részt a Szer-telen Fiatalokért Egyesület szervezésében. Hálásak vagyunk az alapötletért is. Hasonló akciók jobbá tennék Szolnok morális hangulatát is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek