Olvasóinknak köszönhetően, adománygyűjtésünk átlépte a 200 ezres határt

Megosztás

A Szol24 októberben indította el történetének első közösségi adománygyűjtését azért, hogy továbbra is függetlenül működhessünk, kizárólag az olvasóink igényeit szem előtt tartva. Támogatóink pedig napról napra bizonyítják, hogy fontosnak találják munkánkat. Mostanra már 200 ezer forint gyűlt össze. Hálásak vagyunk minden felajánlásért, és továbbra is várjuk segítségüket, hogy folytathassuk munkánkat!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a Szol24 közösségi adománygyűjtése elérte a 200 ezer forintos mérföldkövet. Köszönjük minden kedves támogatónknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy folytathassuk független és sokszínű tájékoztatási tevékenységünket.

Olvasóink többsége tisztában van azzal, hogy a mai Magyarországon milyen kihívásokkal néz szembe egy független médium. A kormányzathoz köthető cégek, illetve az az évi több tízmilliárd forint, amit kormányzati kommunikációra fordítanak, szinte kivétel nélkül a propaganda-termékek hirdetési bevételeit növelik. A független médiumok pedig legfeljebb a közelmúltban létrehozott Szuverenitásvédelmi Hivatal zaklatását kapja a kormányzattal. Ezért mi és a hozzánk hasonló szabad hírforrások kizárólag az olvasók támogatására számíthatunk.

Ebből az okból kifolyólag indítottuk el idén elsőként a közösségi adománygyűjtő kampányunkat. Így az olvasóink amellett, hogy megmutathatják, hogy értékelik az objektív tájékoztatást, elősegíthetik azt is, hogy a jövőben is tudjunk működni és biztosítani tudjuk Jász-Nagykun-Szolnok megye számára a lehetőséget, hogy cikkeinken keresztül megismerjék a valóságot.

Ismételten köszönjük eddigi támogatóinknak az adományokat és várjuk továbbra is felajánlásaikat, hogy elérjük a célul kitűzött 500 ezer forintot!

Ha fontosnak tartja, hogy ne a hatalom mondja meg, mi a valóság, akkor kérjük ide kattintva támogassa munkánkat!

Kapcsolódó cikkek