Izgalmas esti kerékpározás és futás lesz szombaton Szolnokon

Megosztás

Ez az esemény nemcsak a sportolás öröméről szól, hanem arról is, hogy a várost egy teljesen új perspektívából láthatjuk – sötétedés után. A különleges esti hangulatot a sportos érdeklődők is fokozhatják, ha feldíszítik a kerékpárokat fényekkel, így még varázslatosabbá tehetik az utat.

Különleges, esti kerékpározásra és futásra invitálja az érdeklődőket a Szolnok Élménysziget. A biciklis túra a Tiszai hajósok teréről indul, majd a Szapáry úton, a Boldog Sándor István körúton, a Várkonyi téren keresztül halad tovább. Innen a Dr. Sebestyén Gyula úton folytatódik, majd az Ormos Imre parkot és a Városmajor utat érintve eljut a karaván a Verseghy útra. A Nyári Lőrinc hídon átkelve a résztvevők végighaladnak a Kertész úton, majd a Tiszaligeti sétányon keresztül érkeznek meg a Kalandparkhoz, ahol egy futókör várja a résztvevőket.

A kerékpározás és a futás nemcsak szórakoztató, hanem számos jótékony hatással is bír az egészségre. A biciklizés erősíti az izmokat, javítja az állóképességet és jót tesz a szív- és érrendszernek. A futás hasonlóan pozitívan hat a testre, segít a stressz levezetésében, a mentális egészség megőrzésében, miközben egy könnyed futás a friss levegőn energiával tölti fel a napot.

A szervezők arra is felhívják a figyelmet, hogy az esemény során a KRESZ szabályainak betartása kötelező. Az útvonal bármelyik pontján becsatlakozhatunk, és természetesen várnak mindenkit, akár kerékpárral, rollerrel vagy futva érkezik!

Szolnok Élménysziget

🚴‍♂️Egy izgalmas esti kerékpározásra és futásra várunk mindenkit. Sötétedés után szeretnénk kerekezni egy jót Szolnokon és kalandpark futókörén egy könnyed futással zárni a napot. ‼Útvonal: Tiszai…

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek