Olimpikonnal indult az a tanítás az egyik szolnoki iskolában

Megosztás

A diákok mellett több különleges vendég is ott volt a szolnoki Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium első tanítási napján. Megyénk Balesetmegelőzési Bizottságának két tagja, Dávid Mónika r. alezredes és Kálmán Amanda r. őrnagy mellett egy megyei kötődésű olimpikonnal is találkozhattak a tanulók.

Balesetmegelőzési Bizottságának két tagja, Dávid Mónika és Kálmán Amanda természetesen nem az iskolai tudásuk felfrissítéséért érkeztek az intézménybe, hanem azért, hogy a korábbi évekhez hasonlóan, idén is láthatósági ajándékcsomagokat adjanak át az első osztályos tanulóknak.

Idén azonban egy megyei kötődésű olimpikon, Bányai Márk magyar válogatott vízilabdázó is elkísérte őket az ünnepségre. Bányai Márk, aki a 2024-es Párizsi olimpiai játékok vízilabda válogatottjának kerettagja, valamint a Szolnoki Dózsa kapusa, elkötelezte magát a balesetmegelőzés mellett, és személyes példamutatásával áll ki a gyermekek biztonságos iskolába jutása mellett.

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei rendőrség tudatta, hogy már elkezdték szétosztani a láthatósági csomagokat a vármegye minden első osztályos diákjának, amelyeket az elkövetkező időszakban mindenkihez eljuttatunk majd. Ezekkel a csomagokkal is szeretnék felhívni a figyelmet a a biztonságos közlekedés fontosságára.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek