Így áll most az ivóvízvezeték cseréje Szolnok belvárosában – képek

Megosztás

Ahogy megírtuk augusztus elején, a Víz-és Csatornaművek Koncessziós Zrt. az Ady Endre út Thököly út és Boldog Sándor István körút közötti szakaszán (a Thököly úti körforgalom és a piacnál lévő jelzőlámpa közötti) augusztus 12-től a meglévő 315 mm-es átmérőjű ivóvízvezeték rekonstrukcióját végzi. Végre megtörténik, kiálthat fel sok szolnoki lakos.

A Szol24-en is olvashattak róla, hogy a tervezett építési munkálatok várhatóan hat szakaszban zajlanak majd. Az első két fázisban a Boldog Sándor István körút és a Gárdonyi Géza utca közötti területen ideiglenes forgalomkorlátozások lépnek életbe. Szintén ebben a cikkünkben találják be a forgalomkorlátozások pontos részleteit.

Az első szakasz során az Ady Endre út és a Boldog Sándor István körút kereszteződése, valamint a Kolozsvári utca közötti ivóvízvezetéket cserélik, a második szakaszban pedig a Kolozsvári utca és a Gárdonyi Géza utca közöttit.

Jelenleg itt tartanak:

Feltúrják a belvárost, forgalmi változásokra készüljünk
Bár kellemetlenségekkel járhat, végre történik valami

A munkálatok idején az érintett forgalomirányító lámpák sárga villogó módban üzemelnek majd, ami fokozott figyelmet igényel a közlekedőktől, különösen a gyalogosok és kerékpárosok védelme érdekében. A csomópont környékén torlódásokra kell számítani.

Kép: Nagy Milán László

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek