Szolnokra hívták az edző által brutálisan bántalmazott kisfiút

Megosztás

Az elmúlt hetekben az egész országot megbotránkoztatta az a videó, ami a szolnoki kalandparkban készült, amelyen az látható, hogy egy karateedző brutálisan bántalmazott egy felügyeletére bízott kisfiút. Emiatt döntött ügy Szalay Ferenc polgármester és Lits László, a Városüzemeltetési Kft vezetőjel, hogy meghívják a kisfiút, hogy szerezzen jó élményeket is a városról.

A polgármester bejegyzésében hangsúlyozta, hogy: “Természetesen előzetesen az édesanyjával és pszichológus szakemberrel is egyeztettünk, hogy jóváhagyják-e a látogatást”.

A megkeresés pozitív fogadtatásra talált, így létrejött a látogatás és Roli pozitív szolnoki élményekkel gazdagodhatott.

“Örülök, hogy megismerhettem Rolit, okos, beszédes, érdeklődő, tündéri kissrác, büszke lehet rá a családja!” – írta Szalay Ferenc.

A polgármester az eset kapcsán arra is felhívta a figyelmet, hogy “Szolnokon rengeteg gyermektábor üzemel nyaranta, ezek egyikében sem történt még csak hasonló eset sem, a pedagógusok és felügyelők kiválasztásánál az illetékesek körültekintően járnak el, így nálunk bátran lehet elengedni a gyermekeket ezekbe a táborokba.”

A térfigyelő kamerák fontosságát is megemlítette Szalay Ferenc, mint írta, a városban összesen 130 kamera működik és ez az eset is bizonyítja, hogy ezek kifejezetten hasznosak, hiszen egy kamera felvételének köszönhető, hogy fény derült a bántalmazásara.

A karataedző kapcsán azóta több bántalmazási vád is napvilágot látott és a MagyarKarate Szövetség is elhatárolódott tőle.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fotó: Szalay Ferenc – Facebook

Kapcsolódó cikkek