Mit tegyünk, ha a Hetényi kórház parkolójában elromlik a sorompó és nem megy a rendszer?

Megosztás

A nagy automatizálás egyik hátulütője, ha elromlik a rendszer. A becsületes autós menne fizetni, de nem tud. Nem az első eset, ilyenkor bizony úgymond “csalni” kell, mert nincs más megoldás.

Márpedig ha a biztonsági őr mondja, akkor valószínűleg úgy is van. Az egyik helyi csoportban Dóri érdeklődött, hogy mi a megfelelő teendő, ha a Hetényi kórház parkolóban kedden rossz volt a kiengedő sorompó /ezért nyitott állapotban volt / és az automata senkinek nem engedett fizetni a húzott jegy alapján, akkor a fizetés nélküli kihajtást büntetik-e utólag.

Rengetegen így jártak. A biztonsági őr azt mondta nekik, hogy rossz a rendszer, mindenki simán hajtson ki az autójával. Mivel a szolnoki emberek többségét még mindig becsületes emberek alkotják, erősen felmerül bennük a kérdés, hogy ugye később nem kapnak ezért valami büntetést? De többen is megerősítették, hogy már számos alkalommal előfordult ugyanez, akkor is mindenki kiment autóval és utólag sem érkezett érte semmiféle sarc.

Olyan helyzet is előfordult, hogy a sorompó lecsukott állapotában zajlott le ugyanez, akkor az autósok mindent kikerülve, járdákat is használva kihajtottak, mert ez a megoldás maradt. Nem fognak napokig ott állni, míg valaki megszereli a rendszert. Bár információink szerint az utóbbi időszakban egyre sűrűbben csődöl be a parkolási rendszer a kórháznál.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek