Hamarosan Szolnokon koncertezik Rúzsa Magdi

Megosztás

Novemberben Szolnokra látogat Rúzsa Magdi, hogy a Tiszaliget Sportcsarnokban adjon fantasztikus koncertet. Az eseményre még kaphatók jegyek – ez az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ Facebook-bejegyzéséből derül ki.

Az Aba Novák Agóra szeretettel hív minden érdeklődőt, november 9-én este 7 órától, egy igazán varázslatos koncertre, ahol a zene és a személyes élmények találkoznak. Rúzsa Magdi legszebb dalai most egy különleges, bensőséges környezetben csendülnek fel. Egy szoba, egy nappali meghitt díszletei között élvezhetitek a zenét, ahol minden hangszín és dallam a közelséget sugallja.

A koncert interaktív élmény is egyben, ahol a közönség is részese lehet az estnek, Magdi talán még közös éneklésre is meginvitál… A bensőséges hangulat, a meghitt hangszerelés és a szívhez szóló történetek egy felejthetetlen estét ígérnek.

A különleges koncertre jegyek az alábbi linkre kattintva, vagy személyesen az Aba-Novák Agóra jegypénztárában vásárolhatók.

Rúzsa Magdi legutóbb az idei Palacsintafesztiválon lépett fel Szolnokon.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz

Kapcsolódó cikkek