A GT cipőmárka útja Martfűről a világhírnév felé – videó

Megosztás

Nem kisebb híresség, mint a köztudottan színvonalas és igencsak komoly nézettségű videókkal jelentkező Magyarósi Csaba látogatta meg a Martfűi G&T cipőt, erről készített anyagot a népszerű videós.

Nyílt (nem is annyira) titok, hogy a legtöbb nagy külföldi cipőmárka és egy-két legendás hazai márka is a távol-keleten vagy egyéb olcsó bérmunkát kínáló országban gyártatja a cipőiket. A költségcsökkentés oltárán ezért sok esetben feláldozzák a minőséget és tartósságot. A G&T cipői itthon, Magyarországon készülnek, magyar munkások keze által. Itt varrják a felsőrészt, itt kerül a talpra a felsőrész és a talpbetétek is magyar gyártásúak. Első mintaboltjukat Martfűn nyitották, lassan egy évtizeddel ezelőtt.

A cég tulajdonosai is magyar állampolgárok és adójukkal, beruházásaikkal a magyar gazdaságot segítik. Minden eladott cipő bevétele visszaforgatásra kerül a vállalkozásba, hogy még jobb és még több cipőt tudjanak gyártani számunkra. Akár egyedi megrendelésre is. A G&T sportcipők, papucsok és szandálok- prémium minőségű sportcipők tehát hazai gyártásban, valódi bőrből, kézzel készítve kerülnek a polcokra.

Magyarósi Csaba videóját itt megtekinthetik, ahol bepillantást nyerhetünk a cipőkészítés folyamatába is.

GT cipő: Martfűről a VILÁGHÍRNÉV felé

A GT cipő weboldala: https://www.gtcipo.hu/ A ZebeGreen apartman itt foglalható: https://zebegreen.hu/ Dóra csodálatos sáljai: https://tiatia.hu/ a TiaTia instája: https://instagram.com/tiatia.fashion?igshid=YmMyMTA2M2Y= Csomagokat ide lehet küldeni: Postaház, Yaskatir Kft. 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 29/a Ü-1.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Amennyiben szívesen lenne a támogatónk, kattintson ide és csatlakozzon adománygyűjtésünkhöz. 

Kapcsolódó cikkek