Nézzünk más szemmel Szolnokra – programok a turizmus világnapján

Megosztás

1980 óta minden évben szeptember 27-én a turizmus világnapját ünnepeljük. A korábbi évekhez hasonlóan idén is több program várja az érdeklődőket Szolnokon.

Ahhoz, hogy valaki rácsodálkozzon az őt körülvevő világra, nem is feltétlenül kell messzire utaznia, lehet turistáskodni a saját városunkban is. A szolnoki Tourinform nemcsak a helyieket kívánja megszólítani a szeptember végi programokkal, hanem a városunkba látogatókat és a környéken élőket is.

Szeptember 27-én, pénteken 15 órakor indul belvárosi városnéző séta a Hild János térről, amelynek során a város történelmét és érdekességeit fedezhetik fel a résztvevők. A Jubileum téren található Vasúti Almárium szeptember 25-27. között megnyitja kapuit 9 és 17 óra között és egyebek mellett bepillantást nyerhetünk az 1950–60-as évek forgalmi irodájának hangulatába is.

A nap fénypontja a Debreceni Egyetem Szolnoki Campusán az ingyenesen látogatató Kutatók Éjszakája lesz, ahol a tudomány és a kutatói életpálya kerül fókuszba.

Irány Szolnok

🌍A Turizmus Világnapján megannyi programmal készülnek a szervezők városszerte. 🧳 🎒Mutatjuk is az első lehetőségeket… 😉 Köszönjük, Szolnok Tourinform!🙏😘 #iranyszolnok 💛💙 https://iranyszolnok.hu…

Fotó: Szolnoki Értéktár

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek