Eltűnt egy 13 éves jászkunsági lány, Szolnokra tartott, a rendőrség körözést adott ki

Megosztás

A ceglédi születésű, ám jó ideje Jászárokszálláson élő lány Szolnokra ment találkozni egy barátnőjével, ám jelenleg senki sem tudja, hol lehet.

Frissítés: MEGTALÁLTÁK Gizellát, jól van.

Krisztián tette közzé a közösségi médiában figyelemfelhívó posztját, nagyon keresi kislányát, Nagy Gizellát.

Az alábbi képen Krisztián kislányát láthatjuk, vasárnap reggel tűnt el Jászárokszállási otthonából engedély nélkül. Szolnok-Szandaszőlősre ment találkozni az internetes barátnőjéhez, este 18:30-as buszra szállt fel, azóta senki nem tud róla semmit. Országos körözést adtak ki Gizellára.

Aki tud valamit róla, vagy a hollétéről tájékoztatást adna, jelezze a rendőrség felé. A kislány szemüveges – írta Krisztián.

NAGY GIZELLA, születési hely: CEGLÉD, születési dátum: 2011-07-07

Személyleírás

Szem különlegesség: foltos jobb szem

Kb. 155-160 cm magas, átlagos testalkatú, kb. 45 kg. haja szőkésbarna, egyenes, hosszan lelógó. szeme feltűnően kék, jobb oldali pupillája alsó irányba meg van folyva. Állának jobb oldalán kb. 3 mm nagyságú, világosbarna anyajegy látható. Szemüveges, amelyet állandóan hord, a szemüvege átlátszó szürkés, benne látható fémszállal, lencséje ovális. Füle ki van lőve, fülbevalót néha hord, de nem feltétlenül – írja a Police.hu.

Frissítés: Szerdán délután azt írta Krisztián, meglett Gizella, bár a rendőrség oldalán még fent maradt a körözés, már biztonságban van.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek