Rekordközeli dugó volt Szolnokon péntek délután

Megosztás

A helyiek számára már teljesen természetes, hogy reggel és délután menetrendszerűen bedugulnak a város bizonyos útszakaszai, most azonban egészen kiemelkedően próbára tette a járművezetők türelmét a közlekedési káosz.

A 442-es úton alaposan feltorlódott a kocsisor, de ez önmagában egyáltalán nem meglepő egy szolnoki és környékbeli számára. Most viszont a péntek tizenharmadika nemcsak a hidegfrontot és az esőt hozta el, hanem az átlagosat jelentősen meghaladó közlekedési dugót is délután. Ezen az útszakaszon készítette a felvételt János, de nem sokkal arrébb is folyamatos volt a történés, vagy inkább nemtörténés.

A közösségi médiában ilyenkor már szinte hiányozna, ha nem olvasnánk olyat, hogy ez az útszakasz “elesett”. Bence azonban elmondta, hogy ez most nem a szokásos “elesett” volt. 28 perc alatt sikerült kiérnie az Ady Endre út végéről a Repülőig. Sokat tapasztalt, régi motoros, de ez már szerinte sem normális. Igaz, a fele sem lenne normális, csak hát ez Szolnok.

De egy másik közlekedő ugyanabban az idősávban a Széchenyiről 42 perc alatt ért el a Szandaszőlősi OMV kútig. Mivel balesetről és különleges eseményről nem beszélhetünk, alighanem megállapíthatjuk, hogy “természetes”, enyhén esős körülmények között ez már erősen rekordközeli két adat. A szolnoki közlekedés anomáliáját megoldani hosszú évek kemény munkájával lesz csak lehetséges.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek