Hamarosan végeznek a tiszaligeti műfüves pálya új borításával

Megosztás

Emlékeznek még az Égigérő fű című, hazánkban nagy kultusznak örvendő filmre? A Rajz János és Ullmann Mónika főszereplésével készült alkotás Szalay Ferenc leköszönő polgármestert is megihlette, aki Poldi bácsit idézve – “Csak az a szép zöld gyep…” jelentette be, hogy már az utolsó simításokat végzik a tiszaligeti műfüves pályán, hamarosan használható állapotba kerül.

“A tiszaligeti műfüves pálya a sokéves komoly igénybevétel hatására igencsak megkopott, ideje volt hát cserélni. A szakemberek az utolsó simításokat végzik az új borításon, hamarosan ismét rúghatják a bőrt rajta az amatőr sportolók, az utánpótlás, illetve a klubok csapataiban futballozók” – írta közösségi oldalán Szalay Ferenc.

A stadion környékén valóban jócskán folytak a munkálatok az elmúlt hónapokban: a centerpálya felújításáról júniusban számoltunk be, illetve kollégánk képeket is készített az akkor aktuális állapotokról.

Újítják a Szolnoki MÁV FC pályáját – Képek

Bár az utánpótlás és a felnőtt labdarúgás helyzetét nem érdemes összemosni, valószínűleg a fiatal tehetségek számára sem túl inspiráló, amilyen rossz eredményekkel kezdte a bajnokságot a Szolnoki MÁV. Hét mérkőzés után öt vereség és kettő döntetlen a mérleg, 5:16-os gólaránnyal a kiesőhelyek egyikén várja a csapat a következő, Tiszaföldvár elleni meccset. Annyi bizonyos, a megyeszékhely futballcsapata és annak szurkolóu ennél sokkal többet érdemelnek.

Kép: Szalay Ferenc Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek