Szerdáig megnyitják a szolnoki Kossuth teret – Szalay Ferenc

Megosztás

A gépjárműforgalom elől elzárt szakaszt megnyitják a Baross út irányából. Most azonban a környéken meglehetősen kaotikus a közlekedés, aminek javítását pedig a polgármestertől kérik.

Szalay Ferenc a közösségi médiában tette közzé, hogy augusztus 22-én délig megnyitják a gépjármű-forgalom előtt a Kossuth teret a Baross út irányából. “Kérem közlekedjenek óvatosan, a megszokotthoz képest is körültekintőbben!” – tette hozzá a polgármester.

Az egyik hozzászóló azonban leírta sokak kívánságát, amivel sokat lehetne javítani a biztonságon és csökkenteni a közlekedés jelenlegi kaotikus állapotán. Arra kérné a polgármestert és az illetékeseket, hogy legalább szombat délelőtt hosszúhétvége és piacnap figyelembevételével kérjenek rendőri forgalomirányítást a piac kereszteződésébe. Úgy véli, már kedden is életveszélyes volt az átkelés a gyalogosoknak. Az idős emberek rendszeresen, hosszú ideig ott állnak, nem mernek elindulni és nyilván lassabban is tudnak átkelni. Szükség lenne erre az intézkedésre, mert biztosan sokan mennek piacra szombat reggel. Mások a rendőrlámpa újraindítását szorgalmaznák az ominózus helyszínen. Fotó: Tourinform

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek