Magyar Péter hőmérővel járja a kórtermeket, hirtelen vaslánccal zárták le a sajtó képviselői előtt a kórházat

Megosztás

Valószínűleg nem az utolsó eset, hogy ilyen történt teljesen véletlenül. A TISZA Párt vezére, Magyar Péter tarthatatlannak érzi a kórházakban uralkodó, elképesztő hőséget, ezért támogatóival hőmérőkkel járják az intézményeket kórteremről kórteremre. Döbbenetes értékeket mutatnak a műszerek, de egyszer csak jött egy kórház, ahol vaslánccal zárt ajtók fogadták az érkezőket.

Mit kell ennyire titkolni, ha egyébként nincs mit? Valakik esetleg attól tartanak, hogy a nyers igazságot néhány nap alatt bebizonyítják a műszerekkel és túl nagy nyilvánosságot kap, hogy mégsem olyan fantasztikus a közegészségügyünk, hogy a Nyugat is ide jár tátott szájjal csodálni? Magyar Péter a közösségi médiában üzent a döbbenetes leláncolt ajtókról, amit a Vastagbőr közösségi médiás oldala szemlézett.

“Vaslánccal zárták le a sajtó képviselői előtt a budapesti Péterfy Sándor utcai Kórházat, Magyar Péter a Tisza Párt elnökét beengedték az intézménybe. Magyar Péter szerint a Péterfy kórtermeiben 40 Celsius fok is van. A Tisza Párt elnöke a héten a párt orvosával, egyben EP-képviselőjével, Kulja Andrással együtt járja az állami kórházakat.

Az intézmény orvosigazgatója annak ellenére tagadta meg a sajtó beengedését, hogy van egy 2019-es ombudsmani állásfoglalás arról, hogy minden egészségügyi intézményben a felvételek készítése kiemelt közérdek, tehát nem tiltható meg, mondta a képviselő. Magyar Péter az országos kórház-főigazgatótól is hivatalos engedélyt kapott arra, hogy felvételeket készíthessenek” – írták. A vaslánc és a lakat lehet, hogy nem lesz elég. Ahogy Balog püspök mondta, amíg nem derül ki valami, addig nem gond. De tényleg a vasláncot gondolják megoldásnak?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek