Hulladékhegy a Neszűrben, de már úton a megoldás

Megosztás

Jászberény egyik legproblémásabb külső területe, a helyi lakosok közül is rengetegen panaszkodnak, hogy máshonnan is illegálisan odahordják a hulladékot, illetve a helyiek között is előfordul, hogy a mások által a konténerbe helyezett szemetet kipakolva felforgatják, aztán úgy hagyják.

Kifejezetten ronda látványt nyújt, de Budai Lóránt polgármester máris magyarázattal szolgált, miért maradhatott ott a hatalmas szemétkupac már napok óta és közel a megoldás.

Andrea sérelmezte az egyik helyi csoportban, hogy a Neszűrben ilyen látvány fogadja és egy nap elteltével sem történt semmi. Bár sokan eleve nem értették, hogy pontosan minek kellett volna történnie, de az látható, hogy a három konténer ellenére óriási hulladékhegyet hordtak össze. Vannak, akik kicsit belenéztek a papírokba és látták, hogy jóval távolabbról is szállítottak oda szemetet, neveket és címeket is tartalmaztak a papírok.

Budai Lóránt azonban gyorsan magyarázatot adott arra, miért nem intézkedtek a helyi hatóságok eddig. “A Csángó Fesztivál lefoglalta a Jászberényi VV Nonprofit Zrt. kapacitását. Néhány nap és eltűnik a szemét. Köszönöm a türelmet és a megértést!” – reagált a jászberényi polgármester. Ennek megfelelően a megoldás már úton is van.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek