Szolnok megyét érintő változások a Volánbusz menetrendjében

Megosztás

Augusztus 17-től több térségben lépnek életbe menetrendi módosítások a Volánbusznál. Egyes térségekben kismértékben módosul a regionális autóbuszjáratok menetrendi kínálata is, az utazási igények folyamatos változásához igazodóan. A közlemény szerint az új, ütemes menetrendek, bővülő eljutási lehetőségek Hatvan mellett Jászberényt és Jászárokszállást is érintik.

A Hatvan–Hort–Gyöngyös vonalon a járatok munkanapokon 30-60 percenként, hétvégén pedig 60-90 percenként indulnak. Gyöngyösön át lehet szállni a Mátra, Eger, Miskolc, Heves és Jászárokszállás felé. Hatvan és Csány között este, Gyöngyös és Csány között pedig délelőtt bővülnek a közlekedési lehetőségek.

Hatvan és Jászberény között, Boldogon és Jászárokszálláson át, a járatok munkanapokon óránként, hétvégén általában kétóránként közlekednek, Hatvanban pedig csatlakoznak a Budapest felé tartó vonatokhoz.

A regionális autóbuszjáratok esetében a munkanapi csúcsidei, valamint egyes térségekben a hétvégi menetrendi kínálat, egyes járatok útvonala és/vagy indulási időpontja kismértékben módosul az utazási igények folyamatos változásához igazodóan.

A változások részletesen a Volánbusz honlapján érhetők el.

A Volánbusz felhívja utasai figyelmét, hogy utazás előtt mindenképpen tájékozódjanak a MÁVDIREKT telefonszámain vagy EMMA, a MÁV-VOLÁN-csoport integrált utazástervezője segítségével.

Kép: Volánbusz

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek