A szolnoki Aldi mellett suhancok szórakoznak, súlyosabb tárgyakat dobálnak egy kisgyerekes ház udvarába – videó

Megosztás

Az egyik ilyen esetről sikerült kamerafelvételt is készíteni, ekkor a kisgyermekek éppen nem játszottak kint az udvaron. Egy másik alkalommal viszont igen. Rendre repülnek a fémdobozok, a fadarabok, száraz pékáruk. A három fiatal nagyon unatkozhat a nyári szünetben, de most lencsevégre kapták őket.

A részleteket Szabó Zoltán tette közkinccsé az egyik helyi csoportban és kimondottan kéri a lakosság segítségét, még jutalmat is ajánl annak, aki felismeri és azonosítja számára a dobálózó, jóindulatú fiatalokat. Nagyon nem szeretné, ha kisgyermekei megsérülnének a következő dobálózásnál.

Zoltán segítséget kér mindenkitől. Megfogalmazása szerint nem lesz hálátlan, ha sikerül. Széchenyi városrész “Aldi” mellett laknak. Sokadszorra tapasztalják, hogy energiaitalos dobozokat, fadarabokat, illetve a videón látható száraz kifliket, zsömléket dobálgatnak be az udvarukba fiatalok némi kedvtelésből. Három kisfia (3, 5 és 7 évesek) jelenleg a dobálás ideje alatt nem tartózkodtak az udvaron. Amikor fadarabokat dobáltak hozzájuk ,akkor viszont igen! Sérülés szerencsére nem történt. Szerencsére, de ez sajnos nem jelenti azt, hogy a következő alkalommal nem lenne.

“Aki felismeri a videón látható fiatalokat, jutalmat ajánlok! Elérhetőségem: 06 70 210 8329” – írta elérhetőségét Zoltán. Az általa feltett videót IDE KATTINTVA tekinthetik meg, ami a dobálózást mutatja meg feketén-fehéren.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek