Gumikacsákkal az autista gyermekekért

Megosztás

A tavalyi nagy sikert és érdeklődést követően a szervezők arról tájékoztatták a nyilvánosságot, hogy ismét megrendezésre kerül a Rotary Szolnok Jótékonysági Gumikacsa Verseny a Tisza parton, azaz újra akcióba lendülnek a kis sárga gumikacsák, hogy minél több adományt gyűjtsenek össze az autista gyerekek, fiatalok számára.

Augusztus 20-án, a délutáni órákban senki ne lepődjön meg, ha több ezer gumikacsát lát a Tiszába borítva. A látványos akció a világ számos országában elterjedt az elmúlt évtizedekben, így felhívva a figyelmet az autizmussal élő gyermekekre.

„Megköszönve az elmúlt évi támogatást, köszönjük, hogy idén is a Liget Úti EGYMI Autizmus Centrumát támogatják a rendezvénnyel. Az elmúlt évi támogatásból Snozelen terápiás szobát alakítottunk ki, segítségével fejleszthetők a gyerekek érzékszervi funkciói idén meglévő terápiás eszközeinket kívánjuk bővíteni a támogatásból” – írták.

A nyereményjátékon minden „gumikacsjegy” tulajdonos részt vesz, ez azt jelenti, hogy nem szükséges a rendezvényen személyes jelenlét. A jótékonysági jegyek a Mill Air Utazási Irodában (Szapáry út 23.) szerezhetőek be, illetve az AtiVet Kft.-nél (Konstantin utca 4/1).

Képek: Bóka Barbara Fb, rotaryszolnok.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek