Ismét remek eredményt ért el Tiszaföldvár legerősebb embere

Megosztás

Czampel László, akit sokan csak Tiszaföldvár legerősebb embereként ismernek, ezúttal a Kondoros Legerősebb Betyárja versenyen mutatta meg a hétvégén, hogy a közelmúltban megsérült váll- és deréksérülése ellenére is komoly tényezőnek számít a hazai erősember-felhozatalból.

Tavaly tavasszal már olvashattak Czampel sikeréről a Szol24-en, akkor összetettben a 2. helyen végzett, míg a 40 év felettiek versenyében a legjobb eredményt produkálta a HSMA Erős emberek bajnokságában az Elízium Kupán.

„Hatan mértük össze erőinket négy versenyszámban: kamionhúzás, malomkő cipelés, felhúzás és kőgolyó emelés volt. A végén harmadik lettem, sikerült a képzeletbeli dobogó alsó fokát megszerezni. Jó szervezésű, jó hangulatú verseny volt. Köszönöm a meghívást!” – írta közösségi oldalán Czampel a napokban megrendezett Kondoros Legerősebb Betyárja Versenyről, ahol egy Scaniát „indított be” pusztán a testi erejével:

A férfi ráadásul májusban még sérüléssel bajlódott, a HSMA Erős Emberek Herkules ligájának második fordulójára nem is tudott megfelelően készülni az elmondása szerint. A Kondorosi Csárda mellett megrendezett, a régi betyár virtusra megemlékező, illetve azt felidéző rendezvényen már jobb formában volt, végül a harmadik helyet szerezte meg.

Kép: Czampel László Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek