Szolnokon csocsóznak a Tisza Párt támogatói

Megosztás

Úgy tűnik, elkezdődött az aktív közösségépítés a Tisza Párt részéről, legalábbis ezt mutatja, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megyében is egyre több közös programot és ötletelést szerveznek. Néhány héttel ezelőtt Jászberényben várták az érdeklődőket egy közös eszmecsere keretében, holnap, azaz július 20-án pedig a megyeszékhelyen szerveznek rendezvényt, vendégük Bujdosó Andrea EP-képviselőjelölt.

Holnap este hat órától tízig a Szapáry utcában találkoznak a Magyar Péter fémjelezte Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza) támogatói, aktivistái, valamint azok, akik részvételi szándékukat jelezték, hiszen alapvetően zártkörű rendezvényről van szó.

A párt kirobbanó sikert ért el az EP-választáson, a listára leadott érvényes szavazatok majdnem 30%-át zsebelték be, ami összesen hét mandátumhoz juttatta a politikusait. Természetesen ezek után a szervezet lokális kapcsolatait is építeni kell, minden bizonnyal ennek tudható be a közös dartsozás és csocsózás, amin Koncz Petra, a magyar “csocsókirálynő” mellett részt vesz Bujdosó Andrea, a párt képviselőjelöltje is.

Bujdosó sokáig a Shell kötelekében dolgozott, 2017 és 2019 között az igazgatóság elnöke volt, 2022-től vezetőfejlesztési és esélyegyenlőségi tanácsadó. A Tisza EP-listájának 11. helyén szerepelt, ami nem jelentett befutó helyet.

Kép: Talpra, Magyarok! – TISZA – Tisztelet és Szabadság Párt Közössége Fb csoport

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek