A szolnoki szeméthegy… soha nem érhet véget

Megosztás

Ha valaki megérkezik vonattal városunkba, rögtön be is mutatkozik számára Szolnok. De más pontokon sem jobb a helyzet. A visszaváltható PET-palackok még tovább rontottak a helyzeten.

A napokban éppen írtunk a még tovább romló szolnoki hulladékhelyzetről, most Orsolya tett közkinccsé a közösségi médiában néhány újabb extrát. Igaz, ha jobban belegondolunk, sajnos annyira nem is különleges. De milyen jó lehet azoknak, akik ellátogatnak Szolnokra és a vasútállomásról kiérkezve azonnal ez a látvány fogadja.

Szolnok, vasútállomás, Liget út… – tájkép csata után szerdán.

A hozzászólók ismét megjegyezték, hogy a legtöbb helyen látni, hogy kifejezetten válogatják a PET-palackokat, a vissza nem válthatóakat simán eldobják, de a többi hulladékot sem helyezik vissza a kukába (ha egyáltalán abban volt), hanem hagyják kint szétdobálva. Éva hozzátette: Csak gratulálni tudok a sok igényes embernek. Nálunk is így néz ki egyébként, meg szerintem egész Szolnokon. Hozzánk a társasház kukáihoz múltkor valaki 2 db autógumit hozott (nem házbeli rakta a kuka mellé), amit egyébként simán le tudott volna rakni ingyen a hulladékudvarban…

De az nekünk nem buli sajnos. Legyen csak minél rondább a város, elképesztő.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek