Szolnokon már a zárt lépcsőházakba is bejárnak inni és drogozni

Megosztás

Általában már csak a közös “élmények” végeredményét és utózöngéit látják a lépcsőházban lakók. Erre egyelőre nincs igazi megoldás, bár vannak, amiket mi is megtehetünk ellene.

Alexandra egy fotót tett közkinccsé egy ilyen különleges lépcsőházi buli maradványairól, ahol finoman szólva sejthető, hogy mi zajlott le. Ezek egyébként zárható lépcsőházak Szolnokon, mégis egyre több helyről számolnak be arról, hogy embereink bejutnak.

Henrietta felvázolt egy lehetséges megoldást, mivel náluk is ez volt, kamera és egyéb biztonsági eszközök is voltak, de semmi nem érdekli őket. Azóta este bezárják a bejárati ajtót, igaz, náluk ez viszonylag egyszerű, mert 3 emelet van! A dolgot azonban felháborítónak tartja.

Többen is arról számoltak be, hogy ez van városszerte, bejárókban, lépcsőkön drogosok pusztítják magukat. Olyan is előfordul, hogy tárolókban húzzák meg magukat napokig és amikor éppen senki nem mozog, előjönnek és narkóznak. Mások azt tanácsolják, hogy feltétlenül zárják a bejárati ajtókat mindig minden idegen előtt és ha valaki bejutott, akkor erős modorral ki kell küldeni mindannyiukat, akiknek semmi keresnivalójuk a lépcsőházban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek