Szombaton elindul a strandszezon Jászboldogházán éjszakai fürdőzéssel

jászboldogházi strand

Megosztás

Ma, június 15-én hivatalosan is megnyitja kapuit az idei strandszezonra Jászboldogháza hangulatos kis termálfürdője. A nyitónapon különleges programokkal és akciókkal, többek között egy éjszakai fürdőzési lehetőséggel várják a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Jászboldogháza községe a Jászság déli részén helyezkedik el, Jászberénytől mindössze 15 kilométerre délre, míg Szolnok városától 35-40 kilométerre északra található, közvetlenül a két szomszédos megye, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest határán.

A strand a nyári időszakban hétköznapokon 13 órakor, hétvégéken pedig már 9 órakor kitárja kapuit a fürdőzni vágyók előtt. Az esti órákban, minden nap pontban 19 órakor zárnak. A helyi jászboldogházi lakosok számára külön kedvezményt biztosítanak: hétfőnként már 9 órától megnyitják előttük a strandot, ráadásul számukra ezen a napon ingyenes a belépés.

Az idei szezonnyitó napon, június 15-én este 20 órától retro discóval várják a szórakozni vágyókat az éjszakai fürdőzés közben. Az éjfél egyig tartó bulin a felnőtt belépőjegy ára 1500 forint, a helyi lakosok pedig kedvezményes, 1000 forintos áron vehetnek részt.

A nyár folyamán továbbá számos más programmal is készülnek a fürdő dolgozói. Július 13-án rendezik meg a hagyományos Boldogházi Strand Napját, amely egész napos rendezvényekkel, csillámtetoválással, arcfestéssel, íjászattal, ugrálóvárral és persze esti fürdőzéssel várja a családokat. 19 órától pedig Zoltán Erika koncertje zárja a napot.

A jászboldogházi strandfürdőben egy 30 méter hosszú és 10 méter széles nagymedence, egy gyermekmedence, valamint ülőmedencék állnak a fürdőzők rendelkezésére. A strand területéhez egy kemping is kapcsolódik, tavaly pedig egy új látogatóközpontot is átadtak. A fürdő könnyű megtalálni, elég a községbe érkezve a jellegzetes magas víztornyot keresni.

Jászboldogházán 1968 óta üzemel a nyári termálfürdő a szabadtéri medencékkel, ahol a legolcsóbb felnőtt napi belépőjegy mindössze 1500 forintba kerül.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek