Komoly baleset a 31-es főúton, egy “szokásos” kanyarban

Megosztás

Már a források is így hivatkoznak rá, mert a 31-es főút önmagában is eléggé érdekes élményeket szokott tartogatni a türelmetlen, száguldozó vezetők miatt, de ezt a kanyart különösen szeretik elszúrni.

A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között, a szokásos kanyarban egy személygépkocsi árokba hajtott. A 39-es km-nél a fél útpályát lezárták.

Forrás: 31es főút infó !! Mindenkit hazavárnak

A hozzászólók némi plusz magyarázatot is adtak arra az egyébként valóban váratlanul éles kanyarra (tényleg az – a szerk.). “Ott tényleg 60 km/h-val kéne menni, nem látszik élesnek, pedig nagyon is az.” Egy másik hozzászóló azonban úgy gondolja, azt a kanyart már régen át kellett volna építeni. Erre többen is nekiugrottak, hogy “nehogy már a kanyar legyen a hülye”. “Nem lehet a világot a figyelmetlen emberekhez igazítani. Én tiltakozom az ellen, hogy engem is hülyének kezeljenek. Ki van rakva a 60-as tábla, ha annyival megyek, akkor BÁRMIFÉLE gond nélkül működik.”

Ha kanyarodik az út, ne akarjunk egyenesen menni, ha pedig olyan a kanyar, hogy lassítani kell, akkor lassítsunk és ne a kanyart hibáztassuk. A sebességkorlátozó tábla pedig jócskán korábban van kirakva, bőven van idő reagálni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek