Megyénk rendőrei körbefutották a Tisza-tavat

Megosztás

Az idén kilencedik alkalommal indulhattak a futók a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ által közösen szervezett Országos Rendőr Tisza-tó körüli futóbajnokságon.

A Tiszafüreden, 2024. május 15-én megrendezett verseny résztvevőit Busi László rendőr ezredes rendőrségi főtanácsos, a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte. A megmérettetésen az Országos Rendőr-főkapitányság, a Készenléti Rendőrség, a Repülőtéri Rendészeti Igazgatóság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és 11 vármegyei rendőr-főkapitányság, valamint pontszerző versenyzésen kívüli meghívással, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem 7-7 fős csapatokkal indultak.

Minden résztvevő csapat oklevél, a két meghívott csapat emléklap elismerést vehetett át. Az összetett csapatversenyben harmadik helyen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság, míg a második helyen a Készenléti Rendőrség csapata végzett. A dobogó legfelső fokára a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapatának tagjai állhattak. Abszolút első helyezett lett – pontszerző versenyen kívül – a Nemzeti Közszolgálati Egyetem csapata.

Kapcsolódó cikkek