Egy szelevényi édesanya direkt robbanthatta magára és 10 éves kislányára az otthonukat

Megosztás

Borzasztó eset rázta meg a Kunszentmártoni járásban található Szelevényt – a TV2 Tények értesülései szerint szándékosan nyitotta ki a gázt és ezzel robbantotta saját magára és 10 éves kislányára a házukat egy édesanya.

„Hallottam, hogy segítségért kiabált, közbe jöttek is, aztán a tűzoltók mentek és segítettek” – nyilatkozott a TV2-nek a nő szomszédja, aki ellen emberölés kísérlete és közveszély okozása miatt nyomoznak, ugyanis direkt robbanthatta fel a házukat.

Az anyát és a kislányt tűzoltók mentették ki a romok alól, életveszélyes állapotban kerültek kórházba. A robbanás helyszínére öt mentőegységet riasztottak, a testük nagyjából 50%-a égett meg – erről Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője beszélt.

A robbanásba még a szomszédos épületek is beleremegtek, a felvételeken látható, a szelevényi családi ház teljesen megsemmisült a detonáció következtében. Egy középkorú nő lakott benne a kislányával, a szomszédok elmondása szerint kedves embernek ismerték meg.

Úgy tudják, az édesanya szándékosan robbantott: kinyithatta a gázt. Az RTL Híradóban azt mondták, hogy az anya még nincs kihallgatható állapotban.

Kép: TV2 Tények (pillanatkép)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek