Bicskával támadtak a kisfiúra a szolnoki vasútállomás környékén – újabb részletek derültek ki

Megosztás

A támadók szintén gyerekek, kiskorúak lehettek, de nincs mentség arra, hogy bicskával a kezükben fenyegettek meg egy fiút április 23-án este, a szolnoki vasútállomáson. A fiatalt négyen vették körbe, akinek fizikai sérülése szerencsére nem történt, mindenesetre az édesanyja teljesen jogosan szólalt fel az elkeserítő közbiztonsági helyzet miatt.

A fiú az esti órákban tartott hazafelé, amikor körbevették és fenyegetni kezdték, ráadásul a négy támadó közül az egyiknek bicska volt a kezében. Az esetről egy szolnoki Facebook-csoportban számolt be a döbbent anyuka, valamint a Szol24-en is olvashattak róla.

„Az eset körülbelül fél órája történt a vasútállomáson. Négy sz*r, takony gyerek körbevette a fiamat, az egyik kezében bicska volt” – írta. Fizikai sérülés nem történt, de hozzátette, „borzalmas, ami ebben a városban folyik.” Feltette a sokakat foglalkoztató kérdést is, miszerint hol van a közbiztonság?

A Borsnak egy helyi lakó arról beszélt, meg sem lepődik, hogy a vasútállomás környékén ilyen eset történik. „Rendszeres arrafelé a kéregetők és a kétes alakok jelenléte. Sokan csak kunyerálnak, és vagy kapnak aprót, vagy nem, de nincs különösebb gond velük. De vannak olyan alakok, akiket én sem szívesen közelítenék meg az esti órákban.”

A lap megkereste a rendőrséget is, hogy érkezett-e hivatalos bejelentés, amennyiben válaszolnak az illetékesek, azt ígérték, hogy frissítik a cikket.

Képünk illusztráció.

Kép: Shutterstock

Kapcsolódó cikkek