Májusban jön a 15. Szolnoki Tuning Találkozó

Megosztás

A szervezők azt ígérik, nem számít, milyen autóval érkezel, mindenkit örömmel fogadnak ezen a napon, legyen szó tuningról, sportkocsiról, kamionról, vagy veteránautóról. A négykerekűek szerelmeseinek kár lenne kihagyni a pünkösdi hétvégén, május 18-án megrendezésre kerülő 15. Szolnoki Tuning Találkozót.

„Egy újabb jubileum veletek! 15 év nem kevés. Szuperek vagytok, hogy minden évben eljöttök hozzánk és emelitek a nap fényét, a benzingőz átjárja a várost és sok-sok ember kíváncsi a mutatványra!” – írták a szervezők.

Aznap reggel fél kilenctől kezdődik a kapunyitás és a parkolás, majd tíz órától megnyitó és elkezdődik a nevezés az autós programokra az információs sátornál. A legkülönfélébb programokkal várják az érdeklődőket szerte az országból, kezdve a szépségversenytől kipurogó dB mérésen át felni kitartó versenyig.

15. Szolnoki Tuning Találkozó // Szolnok, Tiszaliget // 2024.05.18. szombat

Event by Szolnoki Tuning Találkozó on Saturday, May 18 2024 with 643 people interested and 167 people going. 6 posts in the discussion.

Délben kezdődik a zsűrizés, aztán tombolasorsolás és este hat órától díjkiosztó. A tuning találkozó során egész nap a Daban Horz Fesztivál DJ-i zenélnek majd.

Bohács József és Szabó Róbert szervezők minden évben gondoskodnak róla, hogy színes programsorozatot összeállítva, az autóimádok számára felejthetetlen élményeket okozva készítsék elő a Szolnoki Tuning Találkozót.

Kép: Szolnok TV

Kapcsolódó cikkek