Az ünnepek után közvetlenül két hidat is lezárnak Szolnokon

Megosztás

Kedden és szerdán órákon át ne sok jóra számítsunk, ha éppen a Szent István Tisza-híd és az Alcsi-Holt –Tisza-híd felé kellene közlekednünk.

Jó, ha előre készülünk a húsvét utáni keddre és szerdára. A Szent István Tisza-híd és az Alcsi-Holt –Tisza-híd hídmosási munkálatait az alábbiak szerint végzik:

🌉 Szent István Tisza-híd:

2024. április 2. (kedd) 09:00-15:00 óráig

🌉Alcsi-Holt-Tisza-híd:

2024. április 3. (szerda) 14:00-18:00 óráig

A munkálatok időtartama alatt a váltakozó irányú közúti forgalmat forgalomirányító fényjelző készülék fogja irányítani. A megváltozott forgalmi rendre veszélyt jelző és tilalmi táblák mellett elkorlátozó jelzőtáblák fogják felhívni a közlekedők figyelmét.

Tekintettel a beavatkozással érintett útszakasz hálózati szerepkörére a munkálatok ideje alatt torlódásra kell számítani – tájékoztatott a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Kérjük, hogy aki teheti, a fenti időszakban a tiszai átkeléshez a Szolnoki Szent István Tisza-híd helyett az M4 gyorsforgalmi út Szolnok észak elkerülő szakaszán lévő Szapáry hidat válassza.

Az aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. ÚTINFORM szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon kaphatnak tájékoztatást. (via Szolnok.hu)

Kapcsolódó cikkek