Bővült a Szol24 szerkesztősége

Megosztás

Örömmel jelentjük be, hogy bővült a független szolnoki hírportál, a Szol24 szerkesztősége. Ezúttal egy fotós kollégával erősítjük a csapatunkat, aki a jövőben nyitott szemmel járja az utcákat és lencsevégre kapja a legfontosabb, legérdekesebb szolnoki pillanatokat.

Fogadják szeretettel Vajó Leventét, aki saját soraival és néhány korábbi felvételével köszönti a Szol24 olvasóit:

“Tizennégy éves koromban kaptam az első kis kompakt fényképezőgépemet, amivel egyből lefotóztam mindent, ami körülvesz; az embereket, tárgyakat, épületeket és leggyakrabban a kutyánkat, Maxot.

Tizenhét éves koromban egy tükörreflexes fényképezőgéppel komolyabban elmélyítettem tudásom, különös tekintettel a fotózás technikai oldalára. Ekkor kezdtem el fotó- és különböző képzőművészeti kiállításokra járni, illetve a különböző közösségi platformokon rátaláltam azokra a fotóművészekre és képzőművészekre, akiktől mai napig igyekszem tanulni és inspirálódni. 

Tiszaföldvári Római katolikus templom (Fotó: Vajó Levente)

2022-ben a középiskola után elvégeztem Budapesten egy OKJ-s Fotográfus képzést, most pedig a Szolnoki Kreatív Technikumba járok Művészeti és médiafotográfus képzésre, de a szabadidőmben is azzal foglalkozom, hogy a vizuális kifejezési módok minél szélesebb spektrumát megértsem és elsajátítsam. Kedvenc témáim az épület, street és a táj, illetve bármi, amivel ki tudok fejezni egy érzést, gondolatot vagy történetet.

Szolnoki Szentháromság Templom (Fotó: Vajó Levente)

Szolnokon születtem és azóta is itt élek, azt szeretem a városban, hogy változatos, ha például egy napsütéses tavaszi délutánon elindulok a Holt-Tisza partról egy csöndes sétából folyamatosan sűrűsödnek az épületek és az emberek is. ilyenkor sok dolog történik és mindig tud valami újat mutatni a város. Szeretem Szolnokban a sok szép régi épületet többek között a zsinagóga, a régi ipartestület vagy a kunság üzletház épületét, de meg van a bája a szocialista épületeknek is azt gondolom és ezen kívül is sok látnivaló van itt, szeretem a Tiszát, a Zagyvát és a folyamatos változásaikat is.

Azért választottam a Szol24 szerkesztőségét, mert Szolnokkal és a megyével kapcsolatban leginkább itt szoktam tájékozódni és azt gondolom, hogy egy megbízható, informatív és naprakész lap.”

“Kedvenc témáim az épület, street és a táj, illetve bármi, amivel ki tudok fejezni egy érzést, gondolatot vagy történetet.” (Fotó: Vajó Levente)

Kapcsolódó cikkek